Kapsalon
Kaç Kişilik: 2-4 kişilik
Hazırlama Süresi: 30dk
Pişirme Süresi: 20dk
Malzemeler
- tavuk döner
- 3 tane patates (hazır patates kızartması da kullanılabilir.
- zeytinyağı
- kaşar peynir rendesi
- marul
- domates
- salatalık
Hazırlanışı
Tavuk döneri (hazır tavuk döneri kullandım ben) tavada 10 dk kadar zeytinyağı ile karıştırıyoruz. Patatesleri kızartıyoruz bol yağda. Daha sonra borcama önce kızarmış olan patatesleri koyuyoruz bunun üzerine tavuk döneri koyuyoruz. üzerine rendelenmiş kaşarı serpiştiriyoruz ve fırında peynir eriyene kadar bekliyoruz. Daha sonra üzerine doğramış olduğumuz marul, domates ve salatalığı ekliyoruz. İsteğe göre acı sosla ve sarımsaklı sosla yenebilir.
(Not: dönerin içine isteğe göre baharat da eklenebilir)
0 yorum:
Yorum Gönder