Sebzeli Tavuk Sote
Kaç Kişilik: 4-6 kişilik
Hazırlama Süresi: 10dk
Pişirme Süresi: 15dk
Malzemeler
- 500 gram kuşbaşı doğranmış tavuk eti
- 9-10 adet mantar
- 1 büyük soğan
- 1 kırmızı dolmalık biber
- 3 adet sivri biber
- 2-3 diş sarımsak
- Kimyon, karabiber, tuz, kekik, pulbiber
Hazırlanışı
Tavuğunuzu teflon tencereye alın. Az tereyağı ve sıvı yağ karışımında kavurun. Sırasıyla mantar yarım halka şeklinde doğranmış soğanı içine atıp bir güzel kavurun. Kalan diğer malzemeleri de aynı orantıda doğrayın görselde de güzel olması için en son baharatları ve sarımsağınızı da ekleyip 5 dk daha birlikte çevirin yemeğimiz hazır. Afiyet olsun:)
0 yorum:
Yorum Gönder