Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
12 Temmuz 2014 Cumartesi

Supangleli Kadayıf Tatlısı

NefisYemekTarifleri-bCh95jJD2

Kaç Kişilik: 8-10 kişilik

Hazırlama Süresi: 5dk

Pişirme Süresi: 20dk


Malzemeler

  • Pişmiş vaziyette satılan hazır tel kadayıf
  • 1 paket hazır supangle
  • 3 su bardağı süt
  • Hazır kadayıfın arkasında yazan hazırlanışı bölümünde yazan şerbet ölçüsü
  • Hindistan cevizi

Hazırlanışı

Hazır kadayıfı arkasındaki tarife göre ıslayınız. Üzerine supangleyi pişirip gezdiriniz ve hindistan ceviziyle süsleyiniz. Afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz