Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
3 Temmuz 2014 Perşembe

Yoğurt Çorbası Hazırlanışı

NefisYemekTarifleri-UTEvvsR4K

Kaç Kişilik: 2-4 kişilik

Hazırlama Süresi: 15dk

Pişirme Süresi: 35dk


Malzemeler

  • 7 su bardağı su
  • 4 çorba kaşığı pirinç
  • 1 çorba kaşığı un
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yumurta sarısı
  • Kuru nane
  • Tuz

Hazırlanışı

Tencereye suyu ekleyin ve su kaynadıktan sonra pirinçi koyun. Un, yoğurt ve yumurtayı bir kapta karıştırın ve onu da tencereye ekleyin, kıvama gelene kadar karıştırın. Altını kapatmadan önce nanesini koyun. Altını kapattıktan sonra tuzunu ekleyin. Afiyet olsun
Not: Tuzunu pişerken eklerseniz yoğurt kesilebilir bu yüzden altını kapattıktan sonra ekleseniz daha iyi olur.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz