Ispanaklı Pasta
Kaç Kişilik: 4-6 kişilik
Hazırlama Süresi: 10dk
Pişirme Süresi: 30dk
Malzemeler
Hazırlanışı
Ispanakları haşlıyoruz ve bilenderden geçirip püre haline getiriyoruz, tabi haşlamadan da yapanlar var. Sonra kekimizi hazırlıyoruz; yumurtayla şekeri köpürtüp bütün malzemeleri katıyoruz içine, ıspanağı da katıyoruz ve karıştırıyoruz. Önceden ısıtılmış fırına hamurumuzu döküyoruz ve 150 derece de pişiriyoruz. Kek çıktıktan sonra soğumaya alıyoruz ve içini elimizde ufalıyoruz. Önceden hazırlayıp buzdolabına koyduğumuz krem şantiyi çıkarıp ufaladığımız kek ile karıştırıyoruz ve istediğimiz kalıpta şekillendirip tekrar buzdolabına koyuyoruz. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder