Etli Bulgur Pilavı (+8 Ay Ve Üzeri)
- Kaç Kişilik 1-2
- Hazırlama 5dk
- Pişirme 20dk
Etli Bulgur Pilavı (+8 Ay Ve Üzeri) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı bulgur
- 1 parça et(haşlanmış, kavrulmuş)
- Yoğurt
- Su
- Zeytinyağı
Etli Bulgur Pilavı (+8 Ay Ve Üzeri) Tarifi Yapılışı
Bulgurumuzu iyice yıkadıktan sonra zeytinyağında tenceremizde kavuralım kavrulduktan sonra suyunu ekleyip pişirelim. Ayrı yerde haşlanıp kavrulmuş etimizi minicik parçalara bölelim. Pilavımız piştikten sonra üzerine ekleyip servis edelim, yanında da ev yapımı yoğurt. Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder