Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
7 Şubat 2017 Salı

Etli Bulgur Pilavı (+8 Ay Ve Üzeri)

  • Kaç Kişilik 1-2
  • Hazırlama 5dk
  • Pişirme 20dk

Etli Bulgur Pilavı (+8 Ay Ve Üzeri) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı bulgur
  • 1 parça et(haşlanmış, kavrulmuş)
  • Yoğurt
  • Su
  • Zeytinyağı

Etli Bulgur Pilavı (+8 Ay Ve Üzeri) Tarifi Yapılışı

Bulgurumuzu iyice yıkadıktan sonra zeytinyağında tenceremizde kavuralım kavrulduktan sonra suyunu ekleyip pişirelim. Ayrı yerde haşlanıp kavrulmuş etimizi minicik parçalara bölelim. Pilavımız piştikten sonra üzerine ekleyip servis edelim, yanında da ev yapımı yoğurt. Afiyet olsun

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz