Hindili Karnabahar
- Kaç Kişilik 4-6
- Hazırlama 10dk
- Pişirme 25dk
Hindili Karnabahar Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım hindi
- 1 orta boy karnabahar
- 3-4 adet patates
- 1 adet domates
- 4 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- Tuz, karabiber, kimyon, köri
Hindili Karnabahar Tarifi Yapılışı
Merhabalar. Hindi etini güzel değerlendirebileceğimiz bir yemek tarifi paylaşıyorum. Öncelikle ürün hindimizi 1 parmak boyunda parçalara ayırıyoruz. Bütün hindi kullanmak istemezseniz kemiksiz göğüs eti de tercih edebilirsiniz. Karnabaharı ayırıyoruz. Patatesleri küp küp doğruyoruz. Domatesleri dilimliyoruz. Malzemeleri derin bir kaba alıyoruz. Göz kararı su ekliyoruz. Malzemeleri iyice harmanlıyoruz. Fırın tepsisine yayıyoruz. Daha önceden fırını ısırıyoruz. İşittiğimiz fırına alıyoruz 230 derecede 20 25 dakika da yemeğimiz hazır. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder