Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
9 Şubat 2017 Perşembe

Karlar Kraliçesi (La Reine Des Neiges)

  • Kaç Kişilik 10-12
  • Hazırlama 15dk

Karlar Kraliçesi (La Reine Des Neiges) Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 katlı hazır kek yada evde yapabiliyorsanız pandispanya
  • 3 kutu sıvı krema isteğe göre krem şanti
  • Arası için meyve ben böğürtlen koydum
  • Mavi renklendirici
  • Fotochoplanmış fotoğraf şekeri

Süslemek için;

  • 2 paket kremşanti sade

Karlar Kraliçesi (La Reine Des Neiges) Tarifi Yapılışı

Minik kızlarımızın hayali karlar kraliçesi elsa pastası  ,çok pratik ve görünüşü  hoş bir doğum günü pastası arifi vereceğim sizlere. Normalde aşaması ile foto koyuyordum ama bu sefer foto çekmeyi unuttuğum için biraz ayrıntılı anlatacağım ,bir sorununuzda yardımcı olmaya çalışırım Öncelikle kremamızı içine 1 kaşık şeker koyarak çırpalım ,sonra katı hale gelen kremamızın bir kısmı pandispanyanın ilk katına sürelim ve üzerine meyvemizi koyalım, her yerine eşit şekilde sonra tekrar diğer katımızı koyup yine krema ve üzerine meyve koyalım ,en son katı koyup üzerine krema dan koyalım ,sonra süslemek için diğer kremamızı yapalım koyarak çırpalım, katılaşınca yarısını ayırıp bir yarısına bir kaç damla renklendiriciden ekleyip güzelce karıştıralım ,sonra fotochop fotoğrafı pastanın ortasına koyup süslemeye geçelim ,krema sıkacağının ağzı altı düz üzeri kırtışlı  olan ağzı ile ara ara dalga yaparak beyaz kremadan pastanın kenarlarına resimdeki gibi yapalım, ara bıraktığımız yere aynı ağız ile mavi kremayı dalga şekilde koyalım ve üzerine pasta simi döküp buz dolabında dinlendirelim.Afiyet olsun

Not: fotochop yapmakta yardımcı olurum dilerseniz bende yapabilirim.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz