Karnabahar Kızartması
- Kaç Kişilik 2-4
- Hazırlama 10dk
- Pişirme 10dk
Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
- Küçük boy karnabahar
- 2 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı un
- Sarımsaklı yoğurt
Karnabahar Kızartması Tarifi Yapılışı
Karnabaharımızı temizleyip, parçalara ayırıp 3 dakika düdüklü tencerede haşlıyoruz. Haşlarken tuz ve bir kaç damla limon damlatalım. Çok haşlamayınız ki dağılmasın. Süzülmesini bekliyoruz. Ayrı bir tabakta yumurtayı unu çırpıyoruz. Kızgın yağımızda karnabaharı kızartıyoruz. Üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu döküyoruz.
0 yorum:
Yorum Gönder