Tavada Hamsi (Yağsız)
- Kaç Kişilik 2-4
- Hazırlama 10dk
- Pişirme 40dk
Tavada Hamsi (Yağsız) Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kg hamsi
- Yağlı kağıt
- Tuz
Tavada Hamsi (Yağsız) Tarifi Yapılışı
Öncelikle çok pratik ve lezzetli bir tarif olduğunu söylemek istiyorum. Hem lezzetli hem de yağsız hazırlandığı için sağlıklı.Genişçe bir tavanın içine ikiye katladığınız yağlı kağıdı serin ve iki katın arasına ayıklanmış yıkanıp süzülmüş tuzlanmış hamsileri dilediğiniz şekilde yerleştirin. Daha sonra yağlı kağıdın kenarlarını sıkıştırarak kıvırın tamamen kapansın.Tavayı ocağa alın ve orta ateşte önlü arkalı pişirin.Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder