Tatlılar Kurabiyeler Sebze Yemekleri Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri Et Yemekleri Bakliyat Yemekleri
7 Şubat 2017 Salı

Tavada Hamsi (Yağsız)

  • Kaç Kişilik 2-4
  • Hazırlama 10dk
  • Pişirme 40dk

Tavada Hamsi (Yağsız) Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kg hamsi
  • Yağlı kağıt
  • Tuz

Tavada Hamsi (Yağsız) Tarifi Yapılışı

Öncelikle çok pratik ve lezzetli bir tarif olduğunu söylemek istiyorum. Hem lezzetli hem de yağsız hazırlandığı için sağlıklı.Genişçe bir tavanın içine ikiye katladığınız yağlı kağıdı serin ve iki katın arasına ayıklanmış yıkanıp süzülmüş tuzlanmış hamsileri dilediğiniz şekilde yerleştirin. Daha sonra yağlı kağıdın kenarlarını sıkıştırarak kıvırın tamamen kapansın.Tavayı ocağa alın ve orta ateşte önlü arkalı pişirin.Afiyet olsun.

  • Blog Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Bu Gün Ne Pişirsem Tüm Hakları Saklıdır...
Tasarım Gürhan Korkmaz